Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz Laraxior #41539 üzenetére

    +gyugyo + lokötőH

    Nekem is egy Koko gyáram van fullos uprgadel és kb ezt alig bírom teli rakni, nem is értem másnak minek több gyár...
    Velem is baszakodott kicsit a játék.
    Asuska (progen)nek segítettem eladni majd ő is nekem aztán olyan drágán eladva olyan 300ezer körül lett volna 3 postás kocsi jó messzire 5-5-5 helyre lerakni.
    Már majdnem visszaértem a 3. kocsihoz amikor egyszer csak kiírta hogy 10/15 product sold a postakocsi meg füstölve félig az úton... nem értem ezzel mi lett... csak PH-sok voltunk bent nem hiszem hogy valaki szétverte volna vagy valami. Bár pont akkor amikor ez történt lókötő (locuthusH) kolléga írta hogy szépen landolt egy autóra és hirtelen én azt hittem az enyémre és azért ment tönkre de kiderült hogy nem ott volt és Rupi kocsijára landolt :D

    Szóval ez egy nagy ? hogy mi történt a 3. kocsimmal.

    Ez volt olyan délután 5-6 felé. Aztán 8-10ig nem is nagyon voltam fent 10 után felmentem és már megint több mint félig volt a kokós gyár el is adtuk Rokkoval olyan 290körül ami bónusszal 305ezer lett... mire vége lett az eladásnak és vissza mentem már 28K, egy alapanyag feltöltés után meg már 58k (drágán 84k)

    Igaz fullos a gyár és az 1.6 millás(ha ez számít)

    Amúgy a drága eladásnál kell a 2 ember .... nekem volt egy helis amit egyedül épp hogy megtudtam csinálni, de találkoztam másnál már olyannal amit lehetetlen lett volna egyedül.
    Lehet kipróbálom milyen az ha olcsón adom el (közelbe) lehet jobb úgy még ha olcsóbb is.

    Amúgy eladásnál a segítő társ az eladott árú 10%-át kapja meg pénzben!

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák