Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Carvus #22330 üzenetére

    Ámen úgy legyen!

    (#22336) Hauptmann :

    Csak a GTA V miatt elkezdtem nézni mit bír a kártyám.

    Míg a "legendás" legutóbbi patch nem volt kint addig a GTX 760-as kártyám GPU-ja 1167 Mhz-ről 1280 Mhz-re tudott boost-olni, az alap órajele pedig 1006 Mhz.
    A single részben autóztam és mindig egy nagy kört mentem így teszteltem, mert változik a környezet és 60-99%-ig terhelődött a kártya környezettől függően, aztán volt mikor már annyi elég volt, hogy Franklin-el kiszaladtam a házból kocsiba be, padlógáz és fagyi. Aztán elkezdtem csökkenteni 5Mhz-vel az 1310-es értéket míg megkaptam az akkor stabilnak tűnő 1280 Mhz-et.

    Aztán jött ez a patch, akkorra meg már multiztam leginkább ha jól emlékszem és kaptam az exe hibákat. Begurultam, reseteltem a grafikai beállításokat játékon belül, belőttem mindent úgy ahogy aktuálisan jónak gondoltam, de fagyi nem múlt el... fogtam a kártyát vissza raktam alap órajeleire, a grafikai beállításokat megint lenulláztam megint állítottam egy olyat amit jónak gondoltam, és a kártyának csak a +12mV-ot hagytam meg így most 1177 Mhz-re boost-ol és nem fagy a játék.

    Lényeg:
    Ha tuningoltál a kártyádon akkor vegyél le belőle kezdésnek 30 Mhz-et a GPU-ból és a VRAM-ból meg 70-et, reseteld a grafikai beállításokat, majd állítsd be a grafikát úgy ahogy jónak látod és ne úgy ahogy előzőleg volt: pl én kikapcsoltam a tesszelációt, mert a pálmafákon meg kavicsokon kívül nem sok helyen jön ki az előnye, nekem meg most annyit nem ér a dolog.

    Plusz haverral leteszteltettem hogy egy olyan helyre mentem el ahol volt jó néhány pálmafa mondtam neki nézze a képernyőt nézze a fákat meg komplexen az egészet, majd míg elszívott kint az erkélyen egy cigit levettem a tesszelációt és akkor is megnézettem vele ugyan azt a helyszínt és nem vett észre elsőre semmit csak akkor mikor mondtam neki, hogy a pálmafák felülete egyszerűbb-simább majd visszakapcsoltam a tesszelációt és mondta, hogy tényleg van különbség. Játék közben meg nem nézegetünk pálmafákat és kavicsokat. Viszont így lett füvem ami eddig nem volt a játékban.

    A grafika pedig úgy van jelenleg belőve, hogy a 2048 Mb VRAM-ot tudja enni max 1980 Mb-ig, a Windows-t pedig lebutítottam Classic kinézetre (egyedi színekkel) így az meg max 65 Mb-ot eszik.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák