Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz Puma K #19676 üzenetére

    Úgy vagyok vele, (lehet igazad van ) hogy írjál a rockstarnak és akkor majd beleteszik( nem fogják) volt egy másik fórumon egy gyerek, aki azon sírt minden, (tényleg minden) hír alatt, hogy miért nincs benne guggolás, pedig csak egy gombot kellett megnyomni a guggoláshoz a san andreasba, és hogy milyen gagyi hogy nincs benne. Hát ebben a témában " azt eszem amit elém raknak" , meg vagyok elégedve a játékkal Rengeteg tartalommal bővül, a 4-hez képest, valami ilyenre sikerült, direkt vagy csak mert kimaradt én nem tudom. Tényleg nem sértésnek szánom de ha itt 100x leírjátok, akkor sem fog változni, viszont ha valaki jó angolos, akkor fogalmazzátok meg és küldjétek el rockstarnak hogy a törés, vezetés nem jó. Bár szerintem akkor sem fogják megváltoztatni.

    Én valahol örülök is neki hogy nem hallgatnak az emberekre, mert véleményem szerint annyi f*szságot mondtak már itt is a fórumozó hogy mi kéne bele meg mi nem, hogy ha ők csinálnák a játékot én biztosan nem játszanék vele. zombik, sims gyúró szimulátor,stb.. Én nekem jó ez a verzió, teljesen meg vagyok vele elégedve. De mivel van már PC változat, ez a vezetés, törés dolog nemsokára moddolva lesz, aztán mindenki úgy alakítja magának ahogy akarja.Én tartom magam ahhoz a véleményhez hogy a IV autók fizikája volt teljesen irreális.

    Érdekes, azt senki nem említette még, hogy teljesen fejtetőre állított kocsit is fel lehet gombnyomásra állítani. na az pedig cefetül gagyi, de hasznos :D

Új hozzászólás Aktív témák