Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wikings2

    őstag

    Na majd én újraélesztem :D
    Új proci beruházás óta végre akadás mentesen és élvezhetően fut max grafikán szóval belevágtam, most már vagy 6. jára. Eddig kb mindig felszabadítottam Kap Dun-t aztán elkalandoztam a hegyekbe mert ott valami istenkirály zene megy és kb ennyi volt töröltem, mondván hogy egy nagy összevisszaság az egész, hiányoltam az 1-2 linearitását. Most viszont ~40 óra játék után úgy hogy még a sivatagi régiókban nem is jártam és épp hogy felszabadítottam a Hammer klán olvasztóját már bánom hogy nem fordítottam több időt erre a részre.
    Eleinte a harcrendszerrel voltak problémáim. Az első két részben g1 es irányítással lvl1 -esen öltem elite orkokat mindenféle probléma nélkül, itt viszont még lvl30 ason is odaken egy ice wolf vagy egy ork ha éppen jobb napja van mint nekem. Az alap balkattos vágást hittem az egyetlen véghezvihető támadásformának kardal ami elég buta volt a g1-2-ben használható balra-fel-jobbra permutációiból alkotható egyéni kombókhoz, aztán az is most esett le hogy a jobbkatt nem csak védekezés hanem hirtelen kisebb erejű támadást is tud, szóval full vakon voltam, így már azért élvezhetőbbek a harcok. Viszont ezt a farkas odaken 20 as szinten dolgot eleinte csalásnak véltem, aztán most jöttem rá hogy valamilyen szinten lineáris a játék, a "nehezedését" tekintve csak elvan engedve a keze a játékosnak, nem feltétlen kell követni ezt a vonalat, és ez így belegondolva baromi jó.
    Éppen a Fire klán vezetője kért meg valami 5 ősi ereklye megszerzésére amiből 1-et sikerült megszerezni egy jó egy órás skeleton lurezés után, csak sajnos vizsgaidőszak miatt nincs túl sok időm játszani.
    Nemrég gothic akció volt steamen ott vettem meg a pakkot 1-2-notr-3, 5 euroért amit aztán felpatcheltem 1.75 re, így semmilyen buggal sem találkoztam eddig. 40 óra alatt egyszer fagyott ki de az is valami random memória leak miatt.
    Hát hirtelen ennyi jutott eszembe, max írtam valamit amit majd senki se olvas el. :))

    [ Szerkesztve ]

    Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

Új hozzászólás Aktív témák