Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roba

    tag

    Sziasztok!

    A régi gépemen ez a progi win. xp. alatt játszhatatlanul lassú volt, 10-20 fps. Az új gépen a 32 bit-es Vista van. Feltettem a demo verziót próbaképpen, azonkívül, hogy a Visual C++ Redistritable hibát jelzett: command line option sintax error. Type command/?for help, szétesett képek, krix-kraxok vannak. Találtam rá utalást arra, hogy a Windows Installer 3.0-át kell telepíteni, majd a Windows újraindítása után a Gothic 3 DVD-ről a visual C++ 2005-öt újratelepíteni (\tools\vcredist-x86.exe) kell. Megvenném eredetiben, de előtte biztosra akarok menni, hogy 32 bit-es Vistán is működik.

    Kár lenne kihagyni ezt a gamét, ezért arra kérlek benneteket, ha nálatok ilyen Op. rendszeren fut, akkor írjatok ebbe a topikba.

    Köszi! :R

    Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.

Új hozzászólás Aktív témák