Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pala

    veterán

    válasz apollo12 #13552 üzenetére

    Nos, nekem terhelés alatt a felső kártya 93-94 körül van, az alsó alulról nyaldossa a 90-et. Zárt háznál. A vinyók felől fújatom a két kártya közti rést egy 2000rpm-en pörgő 12 centis ventivel (Ja hozzáteszem, a karik gyári ventivezérléssel mennek...vagyis...pontosabban szólva az Afterburnerben ami alapból fel van festve ventigrafikon, azt használom). Sajnos oldalról nem tudom fújatni, mert egy sima plexis oldallapja van a házamnak, rés nélkül, ventihely nélkül. Már gondolkodtam rajta, hogy valami profi moddolós-barkácsolós emberkével odaműttetek egy szellőzőrácsot meg 2db ventihelyet....

    Egyelőre meglátom, mit nyújt majd az Xtreme Plus II. Érdekes helyzet, mert ezzel a hűtővel mindkát kari 3 slotosra bővül, ami az én alaplapomban annyit tesz, hogy fél cm híján szinte össze fog érni a két kari (jelenleg egyébként egy slotnyi hely van közöttük). Mondjuk a hűtőn a ventirész oldalról nyitott, szóval azért lesz ott hely levegőnek. Meg hát eleve ha az alsó sem fog annyira melegedni, akkor elvileg nem lehet gond.

    szerk.: egy kártyával én is kb. olyan eredményeket kaptam, mint te. Illetve pár fokkal gyengébbet, de még az is bőven jó volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák