Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    nem értitek. :N
    a gari azért ugrana, mert máshová kerülne a hűtője. nekem nincs szükségem rá....
    innentől kezdve nekem nem érték az árba beépült garancia. inkább gari nélküli kéne, de minél olcsóbban.
    így már zöld? :U

    de közben már a monitorokat tologatom. + 2 db. fullhd 32"-os 130k. sok, és totális bútorátrendezés. de egy 22-es használt monitort a másik 2 mellé könnyebben megveszek, berakok. és 3*1680 alatt egy surroundos zotac 560 multiw, (amit közben már kapni!), vagy egy-(2?) 6850 passazv powercolor, jobban megbírkózna az 1 giga vrammal, mint 3*1920-ban, ami már iszonyú sok... aztán a csöveket, bordákat majd felhasználom, ha kijött egy új nvidia vga gen, ami remélhetőleg alapból surround-os. eyébként sokan oválnak, hgoy kevés 3 monitorhoz egy ilyen kis kártya. nem kell rögtön 3d-t is nyomatni mellé, és dx9-ben kell futtatni. láttam pár videót, ahol röhögve elmennek az ego engine-es játékok. én meg nem krájziszolok, viszont a visszapillantót látnám... nah, elmegyek enni. közben jön még 4 új verzió.

    ráadásul, ha mégsem tartom emg a 480-at, ezzel a szuperhalk hűtéssel, itthoni demonstratív kipróbálási lehetőséggel szerintem jól el tudnám adni. keveset kéne rádobnom a vga cser + használt 22-esre.

    nah, melegítek valamit, és nekiállok rendelgetni... vagy nem... :DDD

    jó elbeszélgetünk magammal. mind a hárman :K

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák