Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz WOT-H-A-C #2632 üzenetére

    Atya ég ember, te helyből vagy ennyire gyenge vagy rágyúrtál erre a kommentre? :Y

    Nézz már egy kicsit utána annak amit írsz, hogy hülyeségek ne terjedjenek... Nagyon nem kártalanítottak még mindenkit, a GB !!!SENKINEK!!! sem adta vissza a pénzt a számlájára, aki visszakapta a pénzét - mint én is - a Paypal-tól kapta.

    Ha téged nem zavar, hogy kifizetsz majdnem 40k-t, majd utána hetekig a pofádba hazudnak minden nap, túlzás nélkül egy tucat embernek kell leírnod ugyan azt részletekbe menően, majd várnod egy harmadik fél döntését...
    Ha már ott tartunk, hogy kit károsítottak meg, amikor fizettem 37.141Ft-ot vontak le a kártyámról. Amikor a Paypal visszautalta az árat 36.805Ft-ot kaptam vissza. Értem az okát, de inkább rólam húztak le valamennyit...

    Ja, a GB-t meg kártalanítja a futárszolgálat irányába indított Claim - GB Ticket-ben írták - akkor miről is beszélünk? :W De nekem meg nem akarták visszaadni a vételárat... Korrekt.

    A lényeg:
    Igen, jó cuccok vannak jó áron. Azonban ha gondod van - igen, reális eséllyel, nem urban legend - akkor készülj fel hetekig-hónapokig zajló kardoskodásra, a GB valószínűleg nem fogja visszaadni a teljes vételárat a számládra, úgyhogy a Paypal-lal kell harcolnod a saját pénzedért. Aki ezt a rizikót bevállalja, az rendeljen bátran. Akinek az a pár ezer forint nem ér ennyit, az meg nézzen másik webshop után.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák