Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz Gyurci97 #7457 üzenetére

    Hát azt az ELM4621-et ha jó állapotban van akkor én simán megvenném. Nehéz a gép, de a 4620 és 4621 között pont az a különbség, hogy a 4621 az önjáró. Így ha nehéz is a gép, az önjáró segít. Ugye azon nem 1 kar van hanem 2, és mindkettőt ha lehúzva tartod akkor a fűnyíró önjáró és hát érdemben könnyebb kell hogy legyen a munka vele. Nekem nincs tapasztalatom a 4621-el, de vannak páran akik azt mondják hogy túl gyors az önjáró és kapkodni kell a lábad utána, sajnos a sebességet nem tudod állítani. Illetve ékszíj hajtású, de az ékszíjat lehet cserélni szóval szerintem nem akkora hibafaktor.

    A LIDL-s cuccokhoz annyit, én eddig eléggé ajnároztam ezeket a dolgokat, viszont most volt az első garanciális ügyintézésem velük (igaz nem fűnyíró), kb. 2-2,5 évvel ezelőtt vettem egy sarokcsiszolót és sajnos beleszaladtunk abba hogy már nem forgalmazzák ezt a konkrét típust, emiatt nem is tudtak másikat küldeni helyette. Az hogy van garancia az meg LIDL-nél semmit se jelent, mert szakszerviz nem igazán van, így nem tudják megjavítani a gépeket. Parkside csoportokba is ahol lehaltak a fűnyírók, ott is mindig új gépet küldenek helyette, HA van nekik. És pont ez a baj, mert ha beleszaladsz abba hogy nem tudnak másikat küldeni akkor a pénzed visszakapod, de fűnyíród attól még nem lesz.

    Egyébként én is nem véletlenül vettem kettő 4620-at, szerintem kib@szott jó fűnyíró és ezen tényleg korrekt motor van. Viszont rajtam kívül a családból senki se tudja használni, még apám se. Tényleg annyira nehéznek érzi hogy neki kínlódás csak. Én ezt nem tapasztalom de hát nyilván 40 évvel idősebb nálam, tehát.. :) Pont ezért volt jó az ELM4120 mert kis könnyű gép és kb két újjal is bármikor bárhol eltudod tolni.

    Ha ne adj isten megvennéd a 4621-et, azzal számolj hogyha göröngyös a talaj nálad akkor az is tud majd kellemetlenségeket okozni. Elég nagy a kaszaház és szépen fenn tud akadni az egyenlőtlenségeken. Én állítottam a fűvágási magasságon de ha tényleg nagyon-nagyon gáz a talaj akkor ez még okozhat fejtörést.

Új hozzászólás Aktív témák