Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WaterWawe

    őstag

    Sziasztok!

    Most hogy lassan indul a szezon aktuálissá vált egy fűnyíró beszerzése, ebben kérem a segítségeteket. :R

    A nyírandó terület mérete kb. 4000 négyzetméter. Ennek fele sík, fele lanka, minimális lejtéssel. Nagy téglalapokból áll össze így sok akadály nincs, hosszú egyenesek vannak, néhány gyümölcsfát kell kikerülni csak, amik között 5-6m távolság van. Viszont sajnos előfordulnak gödrök és egyéb talaj egyenetlenségek. Ami nagyon necces rész ahhoz van fűkasza.
    A kultúrgyep vagy gaz kérdésre a válasz az is-is. Jelenleg a 20cm gaz játszik, itt nem is probléma ha magasabbra állítom a vágoasztalt, az a cél csak hogy ne nézzen ki ápolatlannak. Ellenben ha később valami előkertet építünk célszerű lenne ha az ottani gyepet is szépre tudná vágni. :)

    Mivel ekkora a terület akkus vagy benzinesben gondolkodom. Erő mindenképp legyen benne, volt hogy egy 1800W-os kábelessel nyírtam és bizony még az is helyenként döglődött. Nem csak fű van, inkább rét, az alap vad növényzettel rajta.

    Jó erőben vagyok :) így berántás nem probléma, még az önjáró funkcióhoz sem ragaszkodom feltétlenül. Szervizbe nem szívesen hordanám, nincs utánfutó és nem is szeretnék, viszont lelkes amatőr műszaki érzékem van, ami azt jelenti hogy megfelelő útmutatással bátorkodom nekiállni egyszerűbb karbantartási műveleteknek.

    Garázsban van hely neki és a kellékeknek, száraz, időjárástól védett hely.

    Tudnátok ezek figyelembe vételével ajánlani valamit hogy milyen irányban induljak el? :R

Új hozzászólás Aktív témák