- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
-
btraven
őstag
Mindig utáltam az EDM-et. De most ezekkel a flathead earbudokkal olyan jól szólnak hogy egész megszerettem őket. Így formálja a lejátszó eszköz az ízlést.
-
chubii
senior tag
Megtöröm a jeget
A leállás alatt ügyködtem kicsit, készítettem két DIY earbudot.
Fekete MX500: GHXAMP boltból a 150ohmos DIY csomag. Rosszul nem szól, de nem is kiemelkedő. Mielőtt szivacsot raktam a házra talán jobb volt. Itt még próbálkozni fogok.
DP100: 32ohm bery comp. Na ez már jobban sikerült, ráadásul második módosításra. Most ezt használom a legtöbbet. Van kellő mély, és mellette szép tiszta az énekhang. Utóbbit szoktam hiányolni a többi gyári earbudomban.
Van még pár driver (150ohm bery comp, 32ohm bery comp ti) és alkatrész a tarsolyban, illetve lassan érkezik 3D nyomtatott shell is. Lesz mivel foglalkozni -
#95032bostone
Erre így biztos nem fogsz kapni választ
Mi a kérdés lényege? Csak szeretnél tapasztalatokat olvasni?Első körbe gondold át, hogy milyen hangkép érdekel, milyen zenei stílushoz.
Ez alapján utána tudsz olvasni, hogy melyik jöhetne szóba.A lejátszó se mindegy ... van, lesz ... ?
és az ár se mindegy gondolom
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményekre ezekről az IEM-ekről:
* 7Hz Timeless II
* Sivga Nightingale
* Letshuoer S12
* 7Hz Timeless
* 7Hz Timeless AE
* ArttiT10
* ArttiT10 Pro
* Letshuoer S08
* Astell & Kern Luna
* Kiwi Ears Aether
* Kiwi Ears Melody
* Kiwi Ears Septet (h)
* AFUL Performer 5+2 (h)
* AFUL Performer 7 (h)
* Simgot ET142 (h)
* Simgot HBB EW300 (h)Tapasztalat vagy gondolat is jól jöhet, hogy melyik ajánlott vagy kerülendő.
-
Hestia
csendes tag
válasz
fehér_ember #95030 üzenetére
Hagytam, és igazad van.
Beyer jó, a hibrid használat bevált. Bal oldalon a szivacs, jobb fülben szilikon a stabil. És a gyári kábellel (most, hogy a 3,5-ön is van erő) részletező, mégis zenei a hangja. A DT70 passzív zajszűrése valóban jelentős annak ellenére, hogy a behelyezése egyszerű. -
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #95029 üzenetére
És amúgy a Sennheiser is elmehet a búsba
-
fehér_ember
addikt
válasz
Hestia #95025 üzenetére
Nekem onnan hamisat küldtek. Vásárolj személyesen akár újról akár használtról legyen szó. Vagy minimum kérj meg valakit hogy videózzon mikor jön a futár és átveszed és kibontod. De legjobb ha inkább hagyod a fenébe őket. Én már megtanultam. Ezekután inkább veszek itthon drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest