Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • outsiders

    aktív tag

    sziasztok nemrég adta be a kulcsot a fülesem, mivel örökéletgaris Koss volt, szépen visszakaptam az árát mert már nem forgalmazott termék, nem tudták javítani:)
    Az lenne a kérdésem, milyen fülest tudnátok nekem ajánlani olyan 7-15k környékén maximum? Agybadugós típust használtam, egy ideig kellett egy nem zárt rendszeres Sony-t gyötörnöm, de rémálom volt :(( Sokat hallgatok zenét metrón, vonaton, és a nagy zajtól nem hallom a zenét, ráadásul mivel nem rugalmas gumipárnácskát dugok a fülembe, nyomja a fülemet és fáj egy fél óra után tőle.
    Zárt rendszeres fülhallgatót szeretnék, ha lehetséges 2 év garanciával, amit gyorsan lehet is érvényesíteni ha esetleg meghalna idő előtt, de jobb lenne ha nem kéne :P a mostani se vezetéktörésben halt meg, vigyázok rájuk( a megboldogult Koss majd 2 évíg húzta). Miket tudnátok ajánlani? cx400ii-t nézegettem meg a 300asat, meg egy Yamahát(bár az csak 1 év garis), esetleg vmi AKG, Denon?
    Nézegettem a hardveraprós dolgokat is, de nekem megéri azt a pár ezer Ft-ot a rendes garancia, nem esne jól ha a 3hónapos cseregari lejárta után adná be a kulcsot.....
    Köszönöm a segíségeteket :R

    Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

Új hozzászólás Aktív témák