Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Falconer

    aktív tag

    válasz adnoctum18 #7893 üzenetére

    MM-os fejlemények (érdemes elolvasni mindenkinek!!!!) :

    Mai nap elvittem a hulladék HPM-75 fülest az óbudai StopShop MM-ba, elmondtam, hogy kritikán aluli a hangminősége. Vevőszolgálat készségesen visszavette, írt egy papírt, hogy levásárolhatom, vagy vehetek egy ugyanolyat. HPM-75 nem volt, viszont volt egy rakás HPM-70 leárazva 5k forintra.

    A következő oldalon van egy eléggé hosszú írás arról, hogy mi a különbség az eredeti és a fake HPM fülesek közt Klikk (több fórumon vannak hasonló bejegyzések). Az MM-es HPM-70 headsetek csomagolása egy az egyben megegyezik a fenti oldalon látható bejlentett fake-ekkel (vannak fotók, ha kell feltöltöm!)
    (Zárójelben megjegyzem nem vagyok szakértő, és nyílván nem 100% hogy amit árulnak kínai koppintás, de szerintem több mint valószínű. Mellesleg rádióban volt ma egy műsor, hogy nagy áruházláncok polcain is gyakran találhatóak hamis termékek.)

    Na ezen felháborodva megyek vissza a vevőszolgálathoz, hogy nincsen HPM-75, viszont van HPM-70 ami minden bizonnyal kínai koppintás, úgyhogy pénzt vissza. Erre ők: pénzt nem tudnak visszaadni, de le lehet vásárolni, vagy beszéljem meg az illetékes eladóval a mobiltelefon elektronika részlegnél.... mondom ok... (koppintás ügyben nem tiltakozott)

    Megyek a részleg eladóhoz. Elmondom mi a szitu, kiemelem, hogy az a rakás HPM-70 amit leárazva árulnak a netes fórumokon fellelhető információk alapján hamis, kínai koppintás, és valószínű a HPM-75ös is az, úgyhogy adja vissza a pénzt.

    A pasas szeme nem rebbent!!!!! Meg sem próbált meggyőzni, hogy az ő beszállítójuk garantáltan eredeti termékeket hoz, vagy ilyesmi, semmi elenvetése nem volt! Ennyit szólt: "Aha..." És mint a gép nyomta rá a blokkra a pecsétet, a papírokra az aláírást, és a kézzel írta a szöveget, hogy "Pénzt vissza!!!". Mondta, hogy ezzel menjek a pénztárhoz, és visszakapom a 8ezer forintomat. így is lett...

    Ezek alapján mindenki vonja le a tanulságot saját maga. Egy biztos, én többet egy fillért nem fogok semmilyen MediaMarktban elkölteni.

Új hozzászólás Aktív témák