Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz f4lcon #39829 üzenetére

    Ha ezek nem jönnek be, akkor szerintem nézd meg az ajánlottak közt a Beyereket, illetve az Audio-Technica fülest, azok is vannak ilyen 10 ezer körül. Egyébként ha elpusztíthatatlant akarsz, akkor Shure Se215, kevláros cserélhető kábele van, csak ez is nagyjából duplája a kiinduló keretednek (bár írtad, hogy elmennél 25-ig, ha annyiért van jobb).
    Egyébként jótanács: bármilyen kábel megtörhet, egyszerűen azért, mert ezek vékony fém szálakból vannak, így igazából tök mindegy milyen burkolatot kap, műanyag vagy szövet vagy akármi, akkor is ha hajlítgatod, gyűröd, akkor meg fog törni. Érdemes kicsit jobban odafigyelni a kezelésére, ez sokkal többet számít a kábeltörés ellen, mint az, hogy drágább cuccot veszel. Ne gyűrd zsebbe/táskába, érdemes valami olcsóbb keménytokot szerezni hozzá, és abban tartani lazán feltekerve.

    domerator: Ugyan nem hallottam őket, de erős a gyanúm, hogy az EX100 az lényegében egy EX50, csak mikrofonos változatban. Alapvetően egyik füles sem rossz, szerintem válaszd azt, amelyik jobban tetszik. Illetve nekd is tudom még mondani a Beyer DTX71-et, ebből is van szifon kompatibilis, és hangminőségre szintén jó (a Soundmagic gyárja nekik).

    kemcso: +1, mostanában nagyon hanyagoljuk az ajánlások közt a VSD1-et, főleg az S változatát, pedig ez utóbbi ugy pont azért lenne jó, mert kicsit kiegyenlítettebb hangzású, nem annyira V karakter, ami szerintem instrumentális zenéhez kifejezetten jó.

    Ati1979: A VC1000-rel szerintem azért óvatosan, mert ugyan mi tudjuk, hogy egy remek füles, de az emberek többsége nem olyan forrásról hallgatná, amiben elég jó erősítő van, hogy a mélyeket is kihozza belőle, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy bár szinte mindenki úgy jön kérdezni, hogy kiegyenlített legyen a hangzás, de az emberek többsége, aki újonc a füles témában még soha nem hallott kiegyenlített fülest, főleg akik CX-akárhányszázról váltanak. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy az emberek többségének tetszene a VC1000 hangképe, még akor sem, ha amúgy technikailag igen jó cucc, és megéri az árát.

Új hozzászólás Aktív témák