Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz nukewar #3133 üzenetére

    Nukewar,
    1. először is szeretném leszögezni, h én cseppet sem váltam még sennheiser "hívő"-vé, sőt...! még mindig nagyon várom, h vki beszámol egy sokkal olcsóbb márkáról, v típusról, ami jobb v. közel ugyanolyan hangzással bír. Én pontosan ugyanúgy szeretnék a lehető legkevesebb pénzért a lehető legjobb hangélményhez jutni! :) (és gyanítom, ezzel még nagyon sokan így vagyunk!)
    2. Nekem cseppet sincsnek előítéleteim egyik márkával sem (philipset leszámítva, abban bízom legkevésbé), egyedül a sonyval van tapasztalatom, azzal meg is vagyok elégedve, de tudom, h a jelenlegi fülesemnél sokkal jobb hangzást is elérhetnék, ezért keresgélek én is, és akármilyen ismeretlen dologra "vevő" lennék, ha azt min. 2 ember (akár csak 1 is!) kellően jó érvekkel megindokolná, miért érdemes azt megvenni!
    3. de mivel még nem hallottam senkitől sem jobb alternatívát sennheisernél, ha "viszonylag" olcsón (nekem néhány ezer forint is sok pénz!!!) (nagyon)jó hangot akarok, ezért én nem is akarok "vakon" megvenni vmit, akármilyen olcsó is (mert ha 4-5-ször kiadsz csak 1-2 ezer ft-ot is, akkor már ugyanott vagy, mintha egy 10-20 ezres biztosan jó hallgatót vennél!)
    4. éppen ezért csakis bíztatni és kérni tudlak arra, és természetesen másokat is, h ha van ilyen tapasztalatotok akármelyik termékkel kapcsolatban, azt osszátok meg velünk (itt olyanokra gondolok, akik személyes tapasztalat ill. hozzáértés híján nem tudjuk, mit kéne választani!)
    DE: ha nem hasonlítod össze akár csak 1 db másik termékkel is azt, amit ajánlasz nekünk, az kb. annyit ér, mintha semmit sem írtál volna! nekem is az a legnagyobb bánatom, h ezen a fórumon ha rákeresek bizonyos termékekre, semmit sem találok róla, v. ha mégis, akkor sincsen más közismert márkákhoz hasonlítva! ez cseppet sem segít a döntésben!
    5. nemcsakhogy sennh-en kívül nem esik szó túl sok más márkáról (azért akad: koss,akg,sony, panasonic stb.!), de azon belül is csak néhány típusról! ez engem szintén bánt, mivel nagyon érdekelne pl. a px10 vs. px100 összehasonlítás! de ilyet még a google-ban sem találtam sehol!!!
    6. És azon egyáltalán nem "akadsz fent", h csak "agybadugós" fülesektől lehet jó hangzást elvárni?! ez az állítás szerintem ugyanúgy megállapítható lenne manapság a véleményeket tekintve.... pedig jópáran vannak olyanok(mint pl. én is) akik "viszolygunk" az ilyen megoldástól, és ezért jórészt csak fejhallgatók közül választhatunk, ha ugyanazt az eredményt akarjuk elérni (hasonló áron!, nem csillagászatin!), mint amit egy cx300 nyújt! Várom a többiektől ennek az állításomnak a megcáfolását!...

    Remélem nem vetted ezt "kioktatásnak" én csak azt próbáltam elmagyarázni, h kifejezetten örülök(ünk) minden más márkáról írt "teszt"-nek is,de csak akkor, ha azt vhol el is tudjuk helyezni(van viszonyítási alapunk mind árban mind minőségben)!!!
    Mindenkitől elnézést kérek ezért a nagyon hosszú hsz-ért :B (biztos sokkal rövidebben is meg lehetett volna oldani,csak nekem az nem nagyon megy, sajnos :( )!

Új hozzászólás Aktív témák