Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz nukewar #3116 üzenetére

    Gratulálok a vételhez, köszönjük az infót, és örülök, hogy elégedett vagy a Samsunggal.

    Viszont teljesen felesleges dolog általánosítani, pl kötve hiszem, hogy a teljes magyar fórumos világot ismered. És ha esetleg mégis, akkor is csak arról van szó szvsz, hogy a Sennheiser népszerűbb, mint a többi márka, mert elérhető áron jó minőséget nyújt a fülhallgatók alsó szegmensében (is). Nekem is eddig szinte csak Sennheisereim vannak/voltak, 6-7-féle összesen kb, fej- és fülhallgatók vegyesen (mx, px, pmx, cx), és mindegyikkel elégedett vagyok/voltam.

    A lényeg, hogy én nem mondanék olyat, hogy "csakazért sem veszek Samsung-ot", mert szerintem ez butaság. Győzz meg róla (minket), hogy miért jó és szép ez a Samsung, vagy esetleg írj róla egy kisebb tesztet*, és akkor majd (lehet hogy) veszünk olyat (mi) is... * plusz ezen kívül nyújts segítséget, elérhetőséget, árat, stb azoknak, akik keresik, és akkor hasznos tagja leszel a fórumnak, kedves pökhendi "jó-vételt-csináltam" Úr.

    ui: a technikai számadatokkal én pl. nem tudok mit kezdeni, mert sokra megy velük az ember, ha a végén nem azt hallja, amit kellene.. :U

    BloodRay: van pl. a Logout-on egy csomó cikk fülhallgatókról (Pl Sony MDR széria, Panasonic, stb), keress rá. Volt, aki egy Q-Jays-ről írt leírást, itt.. .

    És szvsz ruscus-nak is igaza van abban, hogy pl a Shure meg az UE cuccok nagyon drágák itthoni szemmel, 2-300dollárt, vagy eurót nem sokan tudnak kiadni értük.. Marad az olcsó, alsó kategória, abban meg a Sennheiser szerintem nagyonis jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák