Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dim

    csendes tag

    válasz [Ace] #2759 üzenetére

    Szia!
    Pár napja használom az első "agybadugós" fülesemet.
    Az enyém CreativeLabs, ami (állítólag) gyakorlatilag megegyezik a cx300-al.
    A remélt minőségbeli egyezésen kívül az ára is jobb volt, és ez nyakbaakasztós, ezért döntöttem ez mellett. Nem akarom ajánlgatni, ha már döntttél a Seni mellett, de...:)
    Azt elmondanám, hogy sokkal kényelmesbb és természetesebb, mint az előző, hagyomáyos dugóm. (Sony MDR-E828LP).A hangja is kész élmény. A hangja és a viselete is természetesebb. A másik nyomott,kényelmetlen volt, fájt is akár. Néha "pihenni" kellett :) És nem utolsó sorban az előző nem győzte túlordítani a buszt. Ez meg kész relax ott is:)
    Fontos apróság a dugó kiképzése. Ez nem egy "dugó" abban az értelemben, h nem egy tömör valami. Egy amolyan kettős falu cucc. A belsőt cuppantod rá stabilan a füles megfelelő részére, a vékonyabb, jól illeszkedő része pedig kénylmesen ül a füledbe.
    Azt, h jól raktad be könnyen észreveszed. Ha erősen nyomod kellemetlen lesz, ha meg nem raktad be eléggé nem olyan a hangja, főleg a mély. Nem tudom a Koss pl. milyen, de a csomagoláson keresztül az tényeg dugó-szerűnek tűnt a boltban :)
    Én csak ajánlani tudom a konstrukciót. A Creative-ot is és a Cx300-at is. Az egyiket tapasztalatból, a masikat pedig a dícsérő vélemények alapján. Csak ebben a topikban van vagy 500 hozzászólás ami isteníti :))
    Én a középső méretet használom a gumiból és teljesen megfelel, szerintem a kicsi elég kicsi mindenkinek akinek olyan kell. Mert ezek ugye nem attól lesznek kényelmesek, vagy szépek, ha aprók. Jól kell illeszkedniűk. Akinek annál kisebb kell annak igencsak extrém méretei vannak :)

Új hozzászólás Aktív témák