Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shufny #15911 üzenetére

    Jaja, akartam volna tovább írni, de töröltem bele így meg értelmetlen, hibás lett. Asszony szólt, hogy húzzak aludni. :D
    Akartam volna még írni a DT235-ről, hogy az milyen kellemes meglepetés volt, de azt még annyira sem venném fel utcára mint a többit.

    Igen ott meg kimaradt a nyitott szó a supraaural előtt. : /
    Meg akartam volna cirkumaurális zártakról (azért maradt ott a szupra - itt szólt asszony és kezdtem törölni azt a részt :D) mint a DT770 (metrón is használható volt.) HD201, HD202 stb. ezeket sokat látok utcán bár ez sem hordozható 'papíron'. Na de mindegy ez nem idevaló.

    A HD 25-1 II-t Budaörsön az Audiopartnernél hallgattam vagy 15 percet amikor kimentem a PX100-hoz - HD414 szivacs modhoz a cuccért. (Nem, nem lett jobb tőle, csak 'kivilágosodott' de a részletek nem bújtak elő így se és a volumét is agyon kellett csavarni, hogy utcán halljak belőle bármit is. Nem baj a Gradohoz még jó lesz :U .)
    Nem voltam elájulva. Elég korlátolt hangja volt a HD25-nek, emlékből nem akarok hülyeségeket írni, de bekerült az általam aposztrofált munkafejesek közé. Tv-seknek, DJ-knek kötelező, mert arra elképesztő... másra csak erős kompromisszummal.

    /Joker nem tudom, hogy rakta be az MS1-et a hordozhatók közé. Egyszer voltam vele kint utcán, nem elég, hogy még a nagymamák is utánam fordultak értetlenkedve miért van két antennám, de abban szólhatott volna bármi, akkor se hallottam a 80%-át. Esküszöm a Gradoval jobban hallok amikor rajtam van, nemhogy kizárjon valamit is :D... túlságosan nyitott./

    Bocs a 'félighülyeségekért'

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák