Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bici

    félisten

    válasz Shufny #15318 üzenetére

    Hali!

    Az Xcape v2 és a régi között kevés különbséget hallok. A v2 nekem kevésbé tetszik. néha többnek érzem a mélyet, néha kevesebbnek. Nagyon fura, mindenesetre nem olyan kiegyenlített, mint az első változat.
    A magasai jobbak lettek, közelít az RE0-hoz részletsségben, kiterjesztésben és tisztaságban, de nem éri el, viszont hajszállal jobb a réginél.
    A közép a V1-hez hasonlóan vékony (a közép aljából levesz picit, a tetejéhez meg hozzárak - ettől tűnik vékonynak), de részletes, de részletességben szintén nem éri el az RE0-t, viszont picit túlszárnyalja a régit.
    A mély az első verziónál nagyon jó volt, a v2 színezettebb a mélyeknél. Néha jobbnak hangzik, néha kevésbé jónak, mint a régi.
    Tér, szellősség, stb tekintetében egyforma a két Xcape változat, vagyis szerintem elég jó (az RE0 itt vérzik el).

    Az ECCI PR401 és az Xcape v2 tök más karakterű füles.
    Az Xcape arra való, hogy élvezd a zene minden részletét, az ECCI kevésbé mutat rá az apróságokra, mint az Xcape, de nem is veszik el annyira a részletekben, testesebb hangja van, így több az erő a zenében, dinamikusabb.
    Míg kiegyenlítettségben, részletességben jobb a Xcape, az ECCI kellemesebben szól, mert picit rárak a mélyre (nem a mély orientált sennheiserekhez meg V-Moda-khoz kell hasonlítani, mert azokhoz képest kevés a mélye) és rárak a magasakra is, ezért jobban megindul a fejed a zene hallatán, mint az Xcape esetén, de mégsem esik át a ló túloldalára.

    Összeszerelési minőség tekintetében az Xcape-ek és az ECCI-k is nagyon jók, az RE0 szörnyű.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák