Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz bigmasterg #11700 üzenetére

    Na jó, azért -szerintem- itt azért még nem annyira "brutális" a difi, mint a superlux és 10ezer ft-os fejhallgatók között.

    Nekem nem ugyanaz van, XT120Pro. Szerintem valamennyire Superlux effekt, bár néhány szempontból más. Egyrészt anyagminőségre itt semmi panasz nem lehet, mert az tényleg nem nagyon lehetne jobb (max valami spéci kábel, de a ház az csillagos ötös). A hangja meg szerintem brutális. Nem úgy, mint a HD668B, mert elég V alakú a görbe (mélyet szerintem kompenzálni kell), meg meleg árnyalatú, de hihetetlenül jól áll neki. Komolyan mondom, hogy ha lenne ilyen hang fejhallgatóban, beszereznék egyet. Sajnos a Sennheiserek csak részben ilyenek, sokkal inkább a háttérben szólnak, nyugodtabbak, és ez szerintem melegebb árnyalatú is. Nem tudtok ilyen fejhallgatóról? :DDD Mondjuk az a baj, hogy nem tudom itt mennyire tér el az XT meg a TD hangja. Szóval olyasmit kell elképzelni, hogy nagyon meleg tónus, agresszív, van tere, de inkább szélességben és sokkal jobban az előtérben szól, mint pl. a HD555. Plusz hatalmas dinamika és sok részlet.

    A 90€-t nem tudom, hogy megérik-e, mert nincs komolyabb összehasonlítási alapom, de 10k-ig egy hatalmas lopásnak minősülnek, az egészen biztos. Részletességben meg dinamikában nem tudok jobbat elképzelni (biztosan akad, de semmi hiányérzetem nincs). All in all, szerintem Superlux effekt (de az akciós árán) :)

Új hozzászólás Aktív témák