Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bigmasterg

    addikt

    Ezt a topicba is csak 1-1.5 éve olvastam utoljára. Azóta olyan nevekről van itt szó, hogy csak kapkodom a fejem jobbra-balra. :)
    Nekem egy Denon AHC 551 -em van (kb 1.5 éve), de ennek is eldugódott a kis szövete, ezt megpróbáltam alkoholba áztatással tisztítani, aminek az lett a vége, hogy a fülhallgató ragasztás mentén kettévált.
    Na ez után döntöttem úgy, hogy nekem fülhallgató nem kell többet. Inkább nem hallgatok utcán zenét vagy majd beszerzek egy hordozható fejhallgatót. (Illetve hallgatok még a nagyon 'igényesen' megjavított Denon-on, illetve a sony lejátszómhoz gyárilag kapott sony ex 82-n, ami szvsz. zenehallgatásra alkalmatlan. Ex82 max rádióhoz, vagy beszéd hallgatáshoz.)
    Na jó, ha a Superlux kihozna egy rendes fülhallgatót, akkor azt csak kipróbálnám, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy inkább hagyom a fülhallgatókat.

    Vagy esetleg tudtok olyan fülhallgatókat mondani, ahol cserélhető a(z eldugódásra hajlamos) kis szövet? Korábban 40-50 ezres kategóriánál mintha láttam volna ilyet, de annyi pénzből inkább vennék egy AKG K601-et. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák