- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mantequilla
aktív tag
Honor 8 pitypang raw-ból
[ Szerkesztve ]
-
mantequilla
aktív tag
A sima p10-ben es a plusban ugyanaz a kamera van?
-
mantequilla
aktív tag
Tudnátok egy technikai kérdésben segíteni?
Szoktam nézegetni a gsmarenán ezt a fotó összehasonlítót gyenge fényviszonyok mellett. Alapvetően nem tudom, hogy mit érdemes nézni, én mindig a térképet szoktam, ami a buszjáratokat felsorolja, hogy melyiken a legélesebb (route8,9,10 stb.).
Azt vettem észre, hogy akármelyik telefonnal hasonlítom össze a Sony xperia xz2 compact képén lehet a legélesebben látni a járatokat.
Ebből lehet valami következtetést leszűrni?
Mit érdemes itt egyáltalán figyelni?
-
mantequilla
aktív tag
válasz Quqesz #88697 üzenetére
Nagyon sok telefont megneztem. Azt kell mondjam, hogy a p30 pro rogziti a legtobb reszletet gyenge fenyviszonyok kozott. Mar a sima P30 is egy kicsivel gyengebb.
A tobbi flagship nagyjabol egy szinvonalon mozog a P30-cal egy szinten. Viszont amit kiemelnek es meglepett hogy az s10 trio az en szemem szerint gyengebb eredmenyt hozott. Valamelyik korabbi nagyobb S modell tobb reszlettel fotozott. Erdekesseg meg hogy a korabbi S modellekben van kulonbseg a kicsi es a nagyobb modell kozott, a 10-esben nincs, mindharom ugyanaz de mind homalyosabb a mezonynel. Tanulsagos volt atnezegetni, legkozelebb a kozepkategoriat fogom osszehasonlitani a felsovel.
-
mantequilla
aktív tag
tudtok valami jo helyet ajanlani kutyatej fotozasra?
-
mantequilla
aktív tag
válasz Geri89 #89991 üzenetére
Szia. Hogy mereszelsz nem tokeletes kepet feltolteni? Megis mit gondoltal hogy ide a mobilarenara ugy toltod fel hogy a hajobol 5 centi le van vagva? Magadnal vagy?
Jobb ha tudod hogy itt mindenki profi fotos a telefonjaval is es nagyon magasra tesszuk a mercet. Nem lehet csak ugy ferde kepeket feltoltogetni fiacskam.
-
mantequilla
aktív tag
Nem nagyon kovettem az utobbi idoben a mobil piacot viszont van nalam egy samsung a51 munkatelefonnak es azt kell mondjam hogy egy atlag felhasznalonak teljesen megfelelo leszamitva a kamerat. Van esetleg manapsag olyan kozepkategorias keszulek amelynek a fotozasi kepessege kiemelkedo a kategoriajahoz kepest a pixel a modelleken kivul?
-
mantequilla
aktív tag
Szerintetek a Samsung A52s vagy Oneplus nord 2 csinal szebb fotokat?
A pixel 4a-val osszehasonlitva hogy latjatok ezt a ket modellt?
En ugy latom hogy nagyon kicsivel jobb csak a pixel -ha egyaltalan jobb- viszont minden masban pedig tobbet nyujt ez a ket keszulek igy komolyan elgondolkodtam hogy lecserelem a 4a-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest