Hirdetés

Aktív témák

  • aesir

    veterán

    válasz Motion_Blur #4559 üzenetére

    Mutass már nekem egy pontos adatot arról, hogy hányszorosára nőtt a nézettség a finn rallyn amin indult a Raikkonen. Elárulom neked, sehányszorosára.

    A mért és mérhető nézettséget produkáló csatornák és műsorok közül, ha 20%-al nő hirtelen a nézettség az elvárton és tervezetten, valamint bejáratotton kívül, akkor megborul a fél médiapiac. (még egy akkorka piacon is mint Mo, nemhogy egy nemzetközi Eurosporton)

    Könnyű dobálózni "hányszoros" meg "sokszoros" számokkal úgy, hogy fogalmad sincs a komplett médiapiacról, nézettségről, tervezésről és összegekről.

    És még valami: A Hungaroring látogatottságán egyáltalán nem látszik visszaesés attól, hogy Schumi visszavonult. Raikkonen hiánya sem lesz észrevehető. Lehet persze álmodozni hogy Raikkonen visszavonulásával jelentősen visszaesik a F1 nézettsége, de ez nem más mint gyerekes vágy arra nézvést, hogy ezzel igazold magadnak mekkora sztár volt a kedvenced. Tényleg nagy sztár Raikkonen, de a nézettséget senki visszavonulása (halála) nem ingatta meg tartósan, legfeljebb pozitívan.

    Loab önmagában legenda, soha senki nem volt képes arra mire ő a rallyban. Az ő rajongótábora pedig nem tizenéves tinilányokból áll jelentős részben, mint Raikkonené.

    Van saját életem...

Aktív témák