Hirdetés

Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz kukinyo #35038 üzenetére

    Nem fogok visszaolvasni (nincs rá se időm, se kedvem, se energiám), az általános reakciók és értetlenkedés mindenütt ugyanaz volt és már levettem, hogy mi volt.

    Egyébként se a tudatlanságot, se a rosszhiszeműséget nem tulajdonítottam senkinek konkrétan, csak egy általános megjegyzés volt, nem kell magadra venned.

    Viszont aki olyan dolgokat konspirált, hogy Buttont szabotálták, meg meglett volna neki a pole vagy a P2, ez rosszhiszemű vagy minimum tudatlanságból fakad, ha tetszik ha nem.

    Meg kell hallgatni Button nyilatkozatát, szó sem volt konspirációról, sem olyan dologról amit Button ne akart volna (sőt egyes szám első személyben beszél, vagyis az ő egyéni döntése is volt). Az ideje Lewis addigi legjobb idejénél sem volt jobb (csak Vettel addigii legjobbja két szektora ellen zölült marginálisan, Lewis legjobbja ellen nem; és Button kitehette Lewis szektorait is deltának a dashboardjára, merthogy azonos karakterisztikájú autót vezetett, tehát tökéletesen képben volt), az elején elrontotta, tudta, hogy ezt a kört már nincs értelme befejezni, fontosabb az abroncs élettartam.

    Nem kell besértődnöd.

    [ Szerkesztve ]

    www.HunnyF1.com

Aktív témák