Hirdetés

Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz #27441408 #17708 üzenetére

    De nem érted? Nem volt konkrét csapat utasítás, a pilóta döntött úgy, hogy elengedi. Ezért hiába volt az, nincs konkrét bizonyíték erre.
    Kik vannak felháborodva? Hát a német sajtó, mert egy esetleges büntetéssel Vettel vinné a futamot, amit nem érdemelt meg. Az angol sajtó, mert azoknál nem sok alattomosabb van, és hát ugye Hamilton miatt is.... Horner, aki a csapata érdekeit nézi, neki is jó lenne a bünti, jó hogy nagy a szája. Meg Lauda, aki köztudottan utálja Alonso -t. Érdekes a dolog, de pl. a McLaren mégse ítélte el annyira nyíltan a dolgot, inkább lehetett a nyilatkozatban érezni azt, hogy ők is megtették volna, csak diszkrétebben és okosabban. Schumacher tudja miről van szó... Briattore is tudja... Meg Bernie is tudja.
    A közvéleménynek ehhez semmi köze, jó hogy nem már népszavazás fog erről dönteni.

    Azt meg nem tudják bebizonyítani, hogy erősen hatottak rá, hacsak Massa be nem köpi az egész Ferrari -t, amit úgyse fog megtenni. Szépen lenyilatkozza most is, hogy szóltak, hogy Alonso gyorsabb, ő meg elengedte, azt csókolom. Csapat így kihúzva, pilótáknak meg szabad ilyet.
    Nem lesznek kemény szankciók, majd meglátod. Főleg Todt és Bernie jelenlétével nem. Lesz egy szabálymódosítás tervezet ez után, a vége úgy is az lesz, hogy eltörlik ezt a tilalmat.

    Don't Tread On Me

Aktív témák