Hirdetés

Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Viktor77 #16576 üzenetére

    Ezt alá is írom. :) Én is mondtam, hogy ha nem lenne Hamilton, nem lennének ilyen futamok. És itt csöndben megjegyzem, ez se csak Hamilton miatt van, hanem mert év elejétől van egy F csatorna, amivel a többiek nem tudták felvenni a versenyt a szezon elején. Nah, kivétel Petrov, de ugye őt Hamilton ha ferr módra nem ment, akkor gerinctelen módon rakta a helyére.
    Úgyhogy én ezt inkább a Meki számlájára írnám. Itt ha Hami csúszik hátra, ugyan úgy ő se tudott volna előzni, mert Valencia sajnos ilyen pálya.

    mod: Kimi-t én is vissza sírom, de csak az első Ferraris évéig. Utána sajnos megváltozott. Ő akkor volt az igazi, amikor a Mekivel ment, és az autó is versenyképes volt, meg persze jó megbízhatatlan.
    Egyébként Kimi akkori VB címe részben Alonso érdeme is volt. Az utolsó két versenyen nem erőltette meg magát azért, hogy segítse a csapattársát, akit év eleje óta Dennis papa dajkált. :)

    mod: Oli, igazad van. Hamilton emberileg nem lehet 0, mert azt a szintet Hill képviseli, ő vele meg nem ér fel senki sem. A mostani nyilatkozatában is eljátszotta, hogy nem ő nem tud semmiről, miért büntették meg. Pedig tudja ő. Meg anno Melbournben is megjátszotta, hogy ő nem tud semmiről, aztán miután előkaparták a sarat, majdnem sírva nyilatkozott a firkászoknak, hogy ő többet ilyet nem csinál. Talán még könnyes is volt a szeme, utána meg szegényke versenyezni sem akart.

    [ Módosította: ollie ]

    Don't Tread On Me

Aktív témák