Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz Berci1975 #6436 üzenetére

    Estét.

    Az nct oldalán van pár szimulátor, de ezek csak a kezelőfelületre mennek rá, a 201-es egész jó. Szóval semmi háromdé, de kirajzolja amit csinál, kezeli a szerszámkorrekciókat, be kell kapcsolni, és fel kell venni a refpontot is. Demo, ami annyit tesz, hogy ha hosszú programot írsz, akkor demo hibaüzenettel leáll :D de ezt ugye ki lehet kerülni, nagyobb fogások, meg több részletben futtatod le és kész.
    Meg ugye ingyé van.

    crack annyit tesz, hogy feltörik a programot, pl. nem fog serial key miatt leállni, tehát feloldja a demo korlátozásait, vagy a teljes programhoz ,,csinál'' neked egy ál hozzáférő regisztrációt. Tehát teljes értékűként tudod használni. Értelemszerűen csak teljes, de korlátozott programnál működik, gy 200 mb-os demóból nem tudnak 2 gb-os full verziót varázsolni.
    Warez mindennek a varázshívószava, amivel ilyeneket google-n lehet találni :D tehát az a tevékenység, amikor ilyen csúny crackelt és feltört programokat megosztanak a neten és letöltenek, majd használnak a zemberek.

    [ Szerkesztve ]

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák