Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    válasz Mágus2 #18608 üzenetére

    A zár? Nem az rezonál, hanem az egész géptető. Amúgy vagy én vagyok balf*sz vagy nem tudom de gyakran előferdül, hogy csak ötödszörre tudom kinyitni a zárat, erőltetni nem merem jobban mert félek, hogy beletöröm a kulcsot.
    Szerintem szorul kicsit, vagy nem tudom. De azért eddig mindig sikerült még felnyitni.

    kelly416: Ha okozhat a lukas dob fogyasztás növekedést, akkor megnyugodtam. Mármint olyan szinten, h ez okozhatja nem pedig az, hogy az a mutatvány is zsebbe nyúlós lesz. Gyári alkatrészeket vegyek az Unixból kedvezménnyel és rakassam fel a szerelővel vagy vigyem el spéci műhelybe? Igazság szerint az egész hóbelevancot cserélném mert a hálós cső szarrá van szakadva, a cső végig rozsdás és a dob lukas. De ha nem gáz hogy nem csillivilli az egész alja akkor marad csak a hálós és a dob cseréje. Csak gyanítom, hogy 2 éven belül a cső is ki fog lukadni valahol.
    ragassz két nagyobb gumibütyköt a motorháztetőre a lenti állítható gumilábakkal szembe és tekerd beljebb azokat -> Ez egy jó ötlet, már meg is játszom! Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe!? :U :D
    :R

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák