Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz Crytek #2335 üzenetére

    pont ezt a példát hoztam fel haveroknak én is, sajnos ez elég gáz, eltelt idő sok, és a végeredmény pedig rosszabb! és tudjátok mit?! nem csak az említett 2 játék között van hatalmas különbség a régebbi javára hanem a Cry1 és 2. résznél is a régebbi javára.. (meg lehet nézni mire lett fejlesztve a 2 játék) érdekes hogy akkor még nem élt a köztudatban a tesszelláció mint fogalom, és már akkor lehetett látni hasonló eljárást erről papoltam pár hszemmel ezelőtt.. ezt kell megélnie a sok pc's gamernek, jönnek a konzolportok a végletekig lebutított grafikával, fizikával és irányítással.. ez annak az eredménye h konzolra fejlesztenek, itt vannak a legújabb eljárások és lehetőségek, de nem használják ki őket, a dx11 opció olyan mintha csak dísznek lenne a játékban, mert gyakorlati jelentősége nincs! dx9 és 11 között szinte nulla látványbeli különbség! és nem csak ennél a játéknál, pl tesszelációt hiányolom! a fény árnyékok is alapnak mondhatók! nem mondom azt hogy az fc3 csúnya, de lehetne szebb is! amit pc'n nem tudtak megcsinálni vagy szimplán nem akartak, azt majd talán egy illető összedobja egy ENB mod formájában, sajnos míg konzolra fejlesztenek addig nem hiszem hogy lesz normális fizika sok játékban, pedig engine az lenne rá!
    szomorúan olvastam pl azt a hírt is miszerint a gta5be nem kerül be az L.A. Noire fantasztikus arcmimikája. Remélem nem fogják megnyirbálni nagyon mert akkor leszek igazán szomorú!
    Ragdollon kívül semmi fizika nem került a far cry3ba.. de ettől független nem rossz játék, csak fejlődhetnénk pozitív irányba is

    pár képet felrakok crysis 1ből csak példaként

    03

    04

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák