Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz hajbel #2261 üzenetére

    a filmipart ne keverjük ide (az egy másik téma lehetne), kíváncsi lennék te mennyi filmet töltöttél már le netről, vagy néztél meg a moziban.. tisztában vagy az eladások számával konzolokon és pcn? mert ha nem goglézz rá! csak indulj ki abból, ne a fejlesztőkből.. még szép hogy konzolokra fejlesztenek ezután!
    az uplayes rendszer is azért van hogy meg tudják fogni az embereket, sajnos warezolók miatt még ezzel is (jól írtad) szívatja a tisztességes vevőket a kiadó, pont hogy a pisti haverja a béla ne azzal játsszon kölcsönkérve a korongot.. legjobb példa a crysis lenne, mikor megjelent az volt a legjobban keresett játék warezolók által, ezek után szánta el magát a crytek hogy exclusivvá teszi a címet, és milyen lett a 2. rész? ohne dx11, ill. csak jelentős késéssel, az engine sokat romlott mert konzolra lett fejlesztve, leegyszerűsödött a játékmenet..

    (#2263) dunc akkor elég rossz a humorérzéked ha ezt te poénosnak veszed (ezt az egészet megértened kellene és nem pedig küzdeni ellene!.. csak mert ez jön le az irományodból) am köszi a jelzőt, én nem illettelek meg semmivel sem ha jól emlékszem! pedig lett volna rá okom :U

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák