Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Sanyi.mTs #7724 üzenetére

    Te 10-re tudod feltolni a special képességeket, erre még rátesznek a magazinok, ruhák, stb.

    A junkból lehet nyersanyagot csinálni, de nem érdemes vele vesződni. Amikor valamelyikből felhasználsz valamit, azt automatikusan szétbontja összetevőkre és ami megmarad, beteszi a helyi munkapadok közös raktárába.
    A szétbontható szemetet a településeid munkapadjaiba pakold le. mindegy, melyikbe teszed, az adott település valamennyi munkapadja hozzáfér a raktárhoz. Később, ha a falvaidat karavánokkal összekötöd, az alapanyagokat az összekötött települések közösen használják. Ez a "raktárba" benézve nem látszik de építésnél kiírja, mennyi van az adott alapanyagból és ott látod, hogy általában sokkal több, mint helyben. Fontos, hogy nem csak a közvetlenül, egy vonalban összekötött falvak használnak közös raktárat, hanem mind, amelyikhez az adott helyről a vonalak mentén el tudsz jutni. Ha valahol a vonal megszakad, ott szétválik a hálózat.
    Fontos, a karavánok nem teszik közössé az egyes helyeken lerakott fegyvereket, ruhákat, csak az alapanyagokat.

    A ruhákat és fegyvereket vagy az adott munkapad mellett (ahol tuningolni is tudod), vagy a földre ledobálva "építő mórban" tudod szétszedni. Az utóbbi előnye, hogy az így szétbontott fegyverek és némelyik ruha is, csökkenti az adott falu "beépítettségi" csíkját, nem telik be olyan hamar.

    Érdemes úgy építkezni, hogy nem egyből lebontani mindent egy-egy helyen. Csak annyit bonts, amennyi az aktuális építéshez kell. Amikor a "csík " (jobb felső sarok építő módban) már nagyon telik, akkor bontsd tovább a helyi alapanyagnak felhasználható cuccokat, azzal rövidül a csík is.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák