Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz csibuka85 #5839 üzenetére

    Ha még jóba vagy minden frakcióval érdemes a mentéseidröl másolatot csinálni, és akkor visszatöltéssel ki tudsz próbálni több utat is.

    Ha elmész az acél testvériséghez elég hamar kapsz tőlük egy T60 power armort, illetve ha tovább segítesz nekik kapsz vertibird támogatást meg spéci festést power armorra.

    Ezeken túl nem fogsz amúgy felszereléstől elesni, az acél testvériség ellenséges lesz veled vagyis ha meglátnak rádlönek. A páncél és 3 power armor festésből kettő megszerezhető úgy, hogy egy darabig jopofizol velük, és csinálod nekik a küldiket, aztán átállsz a fiad oldalára.

    Railroad hasonló helyzet, tőlük a deliverert kapod ami a legjobb pisztoly a játékban, illetve a ballistic weave-et ami a legerősebb ruha védelmi fejlesztés a játékban, de emlékeim szerint ezek is megszerezhetőek ugy, hogy nem haragszik még meg rád a többi frakció, jopofizol és csinálsz nekik pár küldetést.

    Btw amúgy a követők is rengeteg pluszt adnak játékhoz, első végigjátdzásomban végig egyedül mentem, most viszem magammal paladin danse-t és sok érdekes dolgot mond, hozzátesz a játáékélményhez, pedig közel sem ö a legmenőbb követő :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák