Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Buddy is nagy forma. Gyártja itt a mindenféle Ice-cold Nuka Colát.

    Ez amúgy egy kissé fájó pont; miért kellett megszüntetni a Nuka Cola addiction-t? Már a 3-ban is..
    Mekkora királyság volt az.

    Meg úgy en bloc a függőségeknek gyakorlatilag semmi tétjük, ahogy a mindenféle töréseknek sem. Egy stimpak és kész. Egy Addictol és kész. Vagy pár horpadt kupak egy helyi orvosnál.

    Ki emlékszik még arra, amikor F1 / F2-ben, törött lábbal, Nuka Colás delíriumban (durva mínuszok) vergődtünk át a pusztán, hogy találjunk egy megfelelően képzett szakembert? Ott ugye még a First Aid és a Doctor is külön képzettség volt, az utóbbi kellett a törések kezelésére, de nem volt adott, hogy minden player karakternek magas értéke van. Meg ugye egy Doctor's bag sem ártott az inventory-ban..
    Ha meg nem volt erre lehetőség, akkor NAGYON sokáig tartott (7 napig), amíg lejöttünk az éppen aktuális anyagról és addig kínszenvedés volt kalandozni az elvonási tünetek miatt. Ha meg Jet-függők voltunk, csak a Jet antitode segített.

    Meg jó, hogy a kupakoknak már súlya van. Csak ha eddig lehetett, akkor most már miért nem lehet őket a széfembe droppolni? Egyrészt, mert fless volna, másrészt meg a súly, nemdebár..

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák