Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    94 óra után lvl. 30, yay. Több, mint 100 location felfedezve (persze sok még csak a mapon van kipipálva, későbbi retúr út miatt, mert éppen valahová máshova menet botlottam beléjük), haladgatunk a főtörténeti szállal is rendesen.

    Tovább fogy a veszélyes szituációk száma, de azért van még BŐSÉGGEL. Meg olyan is, hogy majd kb. 20 szint múlva visszatérek, fu.

    Kis történeti (inkább helyszíni) spoiler következik, képekkel Glowing Sea.

    Még előtte annyit, hogy Kellogg múltját megismervén a tag egészen emberi volt a gátlástalan bérgyilkos felszín alatt. Végül nem tudtam annyira gyűlölni, mint amennyire kellett volna.

    Na, ez egy csúnya szelfi,

    de végül megtanítottam rá, ha már az anyja nem, hogy ártatlan átutazókkal a beleegyezésük nélkül nem fényképezkedünk csak úgy random.

    ;]

    Szóval Glowing Sea;

    Megjártam a vidéket. Én valami víztömegre számítottam, de ahogy Nick is mondta, aki elnevezte a helyet, nem egészen volt tisztában a "tenger" szó jelentésével. Mint ebből a röpke mondatból sejthető, Nick-et vittem magammal.

    Szóval fless hely. Brutál atompusztulat. Kifejezetten hangulatos, szarkazmust mellőzve.

    Hazmat suitban jártam meg a múlt izzó romjait, ami abból a szempontból para, hogy 0-ás Damage Resistance, ugye. Sugallták itt nekem a Power Armort, s bár van 3 db (egy váz, amin csak egy T-45d mellpáncél van, egy kicsit hiányos T-45d, T-51d mellrésszel és egy T-60/51/45d hibrid), meg többen is javasolták, hogy ez lehet a kulcs a terület meghódításához (a tonnányi Rad-X és RadAway mellett), úgy döntöttem, hogy Claire biztosra megy. 1000-es Rad Resistance azért mégiscsak 1000-es Rad Resistance.
    Így azért <1 Rad/s volt, amit arcba kaptam, az meg simánlazánkönnyedén vállalható - de cserébe ugye testi épségünk védelmével a karmosagyaras fizikai behatásokkal szemben le kell mondanunk. Amiből itt azért akad, főleg ezen a nehézségen. Voltak elég para szituk meg egy-két menekülés.
    Ennek ellenére némi helyezkedős szökkelés utján sikerült pl. egy Legendary Death Claw-t múlt időbe rakni, muhaha.

    Meg találtam itt néhány helyszínt, ahová még visszatérek. Mindenesetre Brian Virglil-lel megvolt a diskurzus.

    Itt van még pár hangulatos screenshot a terepről. Spoilerben hagyom, hátha valaki még nem járt itt.

    Most viszont máshová hív a kötelesség. Első körben pl. elkezdtem és befejeztem a Silver Shroud vonalat.

    Meg találkoztam Duke-kal.

    ÉS VÉGRE ELSŐ ALKALOMMAL MEGTÁMADTÁK EGY TELEPÜLÉSEMET. A jelenleg masszív két lakossal és 0 védelemmel bíró County Crossing-ot. Persze akkor kezdődött a raid, amikor még nagyban Sinjin felé tartottam, hogy megmentsem Kentet és elkaparjam a feltörekvő crime boss-t. Mindenesetre sikerült még időben odaérni a jobbágyok messiásaként és igen barátságos mészárlást rendeztem a magukat kissé elbízó, low level raiderek közt. ;]

    ))

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák