Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz Htibimor #4320 üzenetére

    Ha többet nem akarsz játszani a játékkal, nem akarsz másik karakterrel, más útvonalat bejárva kimondottan egy frakcióhoz húzva új játékot végigvinni, akkor szerintem a Battle of Bunker Hill feladat elvégzése előtt, amikor már megkaptad a feladatot, de még nem mentél oda elkezdeni.

    Ekkor tudsz leghamarabb kilépni az Institute-tól és társulni a 3 másik banda valamelyikéhez.
    A háromból kettőhöz még opcionális feladatot is ad neked a program a BoBH részeként. Csak tedd, amit mond a neked tetsző frakció vezetője, likvidáld a fenébe a kötelezően melléd rendelt courser-t és utána egy kis diskurzussal a dolog sínen is van (ekkor még visszakozhatsz és helyrehozhatod a dolgot az Institute-tal is ha meggondoltad magad).
    Persze lehet ezután még húzni, nem kell mindjárt itt dönteni (ha emlékezetem nem csal, akkor még úgy 2 feladat aztán végleg az institute sztorijában ragadsz), de ez a legelső és talán legtisztább helyzet a nagy döntésre.

    kp59:
    Nem a perk lép szintet, hanem a karaktered és ekkor kap 1 elkölthető perk pontot. :)
    Ezt oda teszed ahová akarod az elérhető perk-ek között. Ennyi az egész. Ha erősebb cuccot akarsz fegyverre tenni akkor magasabb rang kell ugyanabból a perk-ből, esetleg egynél több perk megléte szükségeltetik, plusz a kijelzett alapanyagok is amiket az adott mod esetében a program ír.

    A perk-ek leírását érdemes elolvasni és ha nem megy az angol, akkor marad a szótárazás. Úgy lesz a legegyszerűbb haladni a dologgal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák