Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    veterán

    válasz attiati #7966 üzenetére

    Elvileg a teljes nyelvtannak menni kellene a középfokon.Hibákat majd vét később is az ember,de hát a nyelvtan az ilyen.Ha valamilyen ismeretlen,különleges idő is lesz a kérdésekben,az úgy sem nyomhat annyit a latban.Sok féle középfok van,olyan melyre én alapfokot sem adnák és elég komoly is.Ha a papír a lényeg (remélem nem,mert ma már jövendőbeli fehérgallérosként angol tudás nélkül hátrányosabb helyzetben vagy mint jogsi nélkül) egy gyengét keress,ha tudást akarsz akkor valami Cambridge vagy Origó.
    Kétnyelvűt jobban szeretem,kissé nehezebb de érdekesebb (fordítás,tömörítés,egyik nyelvű szöveg értelmezése a másik nyelven stb.),megtalálod az átjárókat a 2 nyelv között.
    (OFF)Pittman középfok nyelvvizsga felkészítőre igazoltam (1 menetre a 3-ból,hogy legyen fogalmam a követelményekről),könnyűnek találtam átiratkoztam az éppen működő Origó-ra,megtetszett,levizsgáztam,köv. évben ugyanez felső fokon.(/OFF).

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák