Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz ezittketto #67333 üzenetére

    Fluke Versiv DSX-5000 meg 8000... olyan 8-10 miller alsó hangon.
    Ha mindent megveszel hozzá, akkor egy igen tisztességes műszered van 1 évig, hogy optikai és rezes hálózatot hitelesen mérj. 1 év után hitelesíttetni kell, de ez benne van az árában. Vagy majd megmondják.
    Mindenféle csatlakozót és mérőkábelt IS adnak mellé, meg hitelesíést, hogy JÓ a műszered.
    Cserébe a cucc elment párezer mérést, és mindegyikhez fasza mérési jegyzőkönyet ad. amit oda lehet tenni a műszaki dokumentáció végére, hogy kéremszépen, amikor átadtuk, ilyen volt ez a végpont, meg ez, meg ezis, meg...

    A mérésen túl bekötési rajzot is nyomtat, meg minden vackot lemér, amit beállítasz neki. Mint pl. vezetékhossz. És akkor nagyon nem tudnak lehúzni kábellel sem. Igen jóféle, és lehet bérelni is :D
    Ha megveszed, akkor van olyan opció, hogyha hitelesíttetni kell, vagy valami baja van, akkor jönnek (!), hoznak (!) egy másik - jól működő - cuccot, és amíg a tied javul, addig használhatod a csereműszert... Szóval nem véletlen ilyen drága.
    Ránézésre egy sárga-szürkéskék lószar doboz, amiből jön ki a kábel. És csipog, meg akármi. És telefonon mondják, hogy mikor merre menj, melyiket mérjed, akármi. "Csak úgy", hogy legyen, nem szokták megvenni, ahhoz drága. Szóval ez nem alaptartozéka egy szerelőládának.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák