Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eami

    addikt

    válasz maross #59854 üzenetére

    tévedés :) több bundleben is volt (így még ajánlottam is fel BGre) az első két rész. A második két részt steames megjelenést követően úgy lehetett megszerezni jó két hónapon keresztül, hogy ha már megvolt valamelyik rész akkor az részenként -25% off volt a teljes árból. Sőt megjelenés után (szeptember 19) 1 vagy 2 két hétig még volt egy extra 25% off is a pakliban :)

    steam fórumban amúgy kiemelt thread. Tehát akinek megvolt bundleből az első két rész az startnál -75%ba vehette meg a játékot, ha a harmadik is (amit lövésem sincs honnan lehetett beszerezni, kerestem de sehol nem találtam) az -91%.

    Ennek ellenére nem vettem meg a teljes pakkot mert még az elsővel sem végeztem az alatt két hónap alatt.

    Voltak még annyira extra korrektek hogy mindezt még levélben is elküldték azoknak akik megvették valamelyik bundlet:
    "We just wanted to be sure that you were aware that the Steam loyalty discount for Cognition will be ending soon. As of November 19th, the Steam loyalty discount for Cognition, which allows you to purchase the full season at a discount if you own some of the other episodes, will no longer be available. If you own individual episodes of Cognition and are interested in making full use of the Steam loyalty discount, you’ll need to purchase the full season there before November 19th!"

    Szóval ha bárcsak ennyire megszívatnának a reperfectionnel is :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák