Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whatever

    aktív tag

    válasz DeFranco #3834 üzenetére

    ezek tévképzetek kb, vagy az 576-nál dolgozol :)

    soha nem volt gond pl a g2play kulcsaival, talán a legmegbízhatóbb ilyen oldal, ez sajnos az áraikon is meglátszik már, kicsit elszálltak pár címmel, de még mindig lehet jó üzleteket találni, megjelenés után azért gyorsan leviszik sokszor az árakat. nagyon sok gamernek ez az egyetlen választás hogy multizni tudjon, ha nem tudja megfizetni extrém nyugati bolti árakat. gondolj bele egy magyar gamer srác helyzetébe, van-e pofája elkérni a szülei fizetése 15%-át egy db játékra. vagy megveszi így 5%-ból. el kell fogadni hogy amíg nem nyomtatja orbán az eurót a kossuth téren kilóra, addig sokan erre szorulnak. rengetegen vásárolnak ott, magyarok is. és ebben semmi illegális nincs, csak egy minimális kockázat ugye az emlegetett account letiltás.

    EA downloader esetében 1x nem hallottam volna, hogy bármit letiltottak volna, steamnél MW2-nél az activision kérésére odavertek egy szállítmány random ázsiai kulcsra, de az is vmi random oldalról volt, nem a megbízhatóbbakról. ez egy eset és több 100 gamet árulnak gond nélkül évek óta.
    azóta régió lock van sok kulcson, így aktiválni se lehetne a gyanús helyről származókat, de van olyan oldal ahol megteszik ha megadod a steam accod. saját tapasztalat pl a cdkeyshere oldal, 70+ játékos steam accot nem loptak el a ruszki black ops aktiválásánál, és azóta is tudnék játszani vele ha nem tartanám shit gamenek :).

    a legtöbb ilyen oldalnak van facebook elérhetősége, ahol bárki beírhatná a gondját, mégsincs soha sehol tömeges gond ezekkel, nem adnak el kulcsokat több embernek.
    a másik jel ami számomra a megbízhatóságot igazolja, hogy lehet paypallal fizetni. ez közismerten az egyik legbiztonságosabb netes rendszer, és nagyon odafigyelnek hogy hova folynak a pénzek, illetve gond esetén visszatérítést lehet kérni, ha ezt sokan tennék, azonnal befagyasztanák a számláikat.

    1x lehet majd fellépnek a kiadók nyomására és szigorítanak az aktiváláson, de azért évek óta jókat lehet spórolni így, és bolti eredetivel egyenértékű játékkal játszani becsületesen. nem pedig tört serveren törrentről letöltött vackokkal bohóckodni. szerintem ez a fontosabb.

Új hozzászólás Aktív témák