Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz kovsol #3423 üzenetére

    Itt a kód, hol a kód-ra: Az a gond, hogy már kézikönyvet sem kapsz, a 10-11 ezer forintos teljes árú játék kiszerelése teljesen megegyezik a 990 forintos budget játékokéval.

    Retribution gyűjtői-re: Azért kaptam fel a vizet, mert ez a cucc egy egyszerű kiegészítő, és ámerikában eszerint is van kezelve. 30 dollár az alap ár(amiből a boltok még akcióznak), 40 dollár a "gyűjtői"(amiből szintén akcióznak), és látszólag egyik sem limitált(nyilván a collectors nem fog budgetbe kerülni, de érted). Ehhez képest itt majdnem a duplája, és direkt oda nyomják, hogy korlátozott darabszám, amit én simán elhiszek, mert tizensokezres kiadásból nem rendelnek vagonszám, de akkor is nagyon tré. :(((

    Most jelenleg az van, hogy Steam-ről direktben simán jobban megéri megvenni az alapjátékot(collectors is van digitelben, csak nem Európának.. :W ), mert az itthoni dobozos változat nem csak drágább(LOL mint a $=€ politikát folytató Steam store? :O ), de az újabb szokásnak megfelelően doboz-lemez-papírfecni kiadású, szóval még plusz értéket sem hordoz a direkt letöltéshez képest.

    Ennyi hétszpícs után sejthető hogy személyes indíttatás van a dolog mögött, és nem is tagadom, elgondolkodtam egy dobozos gyűjtőin, de az ár konkrétan sokkolt, akkor már inkább Steam boltban(igen, még mindig az új megjelenéseknél a nyugati pénztárcához igazított $=€ boltról beszélünk) 50€(~13650Ft) a Complete Pack, ebben benne van az alap DoW II és a Chaos Rising is.
    Eddig szerettem a CD Galaxist mert elég jó árai voltak általában, most meg egy játék komolyabban érdekelne, és olyan árakon adják, hogy egy nyugatnémet Media Marktban elpirulnának tőle.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák