Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz _drk #124183 üzenetére

    ilyen szempontból, ha valaki, akkor az nv tud érte érdemben tenni, hogy terjedjen egy tech - megvan hozzá a kapcsolatrendszer, a tőke, a piaci részesedés (és ez utóbbi talán a legfontosabb, bár a házikonkurrenciájuk elég veszélyes ellenfél a 1070/1080(ti) képében :) még egy ideig, amíg ki nem kopnak.... )

    amd-nek nincs érdemi terméke gpu-ból, max 580/570 és alatti régiókban 1-1 jó deal, nagy ritkán... le vannak ők most fejezve egyébkéntis :( ilyen szempontból nem kockáztat az nv.

    nagyobb baj, hogy ha a 2080ti ennyire elhasal még az RT/low esetén is, akkor ha triplájára is gyorsul a köv generációs 3080ti, az se nagyon lesz elég (komolyabb effekt + 4k esetén)... miközben a kártya iszonyat sokba kerül, emiatt nehezen terjed, ördögi kör. (de pl a 2070-ben az RT mag gyakorlatilag csak nehezék, ember nem lesz, aki bekapcsolja az effektet, holott kifizette a felárát.... amire persze részben megoldás, hogy mocsokdrágán adják a konkurrens 1080at is, így téve mégiscsak jó vásárrá a hetvenest :( )

    kíváncsi leszek 1-2 év távlatában mi lesz a pécés vga(=géming) biznisszel, a zsugorodás* még tovább emeli-e az árakat vagy jönnek a megmentő 2060-ak / amd navi izé és valami egészségesebb irányt veszünk-e végre.

    *egyáltalán, lesz-e zsugorodás? ha rajtam múlik, én aligha költök vga-ra mostanság... de másra se, pedig egy gyors ryzen sok maggal ELMÉLETBEN tetszene, de egyelőre luxus azis (és amúgy is elvagyok a mostanival)

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák