Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz FunPro #116098 üzenetére

    Kerüljön fel, nem is ez volt az írásom lényege, hanem az, hogy lassan az a hülye aki előrendeli (abszolút nem drágán és nem is minden játékot csak a kedvenceket) mert kb semmi pluszt nem kap, sőt nálam sokszor a megvett játékokkal több a gond mint a warezolt-tal, nem is értem miért, és itt nem az optimalizáció a probléma, nyáron pl az AC 3 valamiért nem óhajtott elindulni miután egyszer kiléptem, azóta meg jó, és hasonlók, mondanom se kell a másik oldalon sose volt ilyen gondom se.
    Illetve ez egy összetettebb dolog mert nem károsítja a dolgokat, még ha sok gyártó vagy kiadó (filmeknél is) meg is érdemelné, de akkor is, legalább lenne egy úgymond íratlan szabály, hogy mi korrektek vagyunk és várunk egy hetet a kiadás után a kalózverzióval ha már mindenáron fel kell törni, vagy valami ilyesmi, lassan a kényelmen kívül más nem szól az eredeti játékok mellett, és ez probléma szerintem.

    (#116099) reelc
    A 2k-s oem Win 10 kódra sajnálja a pénzt, pedig az aztán mindennél jobban Best Buy. Meg nem is kell mindent megvenni, de amilyen ütemben értéktelenednek a játékok nem halna bele senki se de mégse veszi meg, a Shadow of Mordor 2 év alatt free lett.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák