Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz fogtunder #115382 üzenetére

    Én igazából csak azon röhögök, egyesek még "sajnálják" is a kiadókat, és még meg is magyarázzák, MIÉRT KELL a DLC.

    Figyelj, én megértem miért jó nekik a DLC. Faszántos üzlet, csak úgy dől belőle a haszon. De azt senki nem meséli be nekem, hogy tényleg szükségük is lenne rá.

    Bármilyen grafikont nézel, a bevételek emelkednek az előző évekhez képest. De még ha csökkene is, az sem azt jelenti, hogy bajok vannak, mert szerintem azért a 100 millió helyett a 90 sem olyan rossz.

    A dolog csak azért van úgy beállítva, mert nekik mindig több kell. A torrent sem úgy károsítja az ipart, hogy attól veszteséges lesz a biznisz, csupán 50 millió helyett most "csak" 40 millió tiszta hasznot termelnek. De a fejekben mégis ott motoszkál, hogy ez lehetett volna 50 is, ezért veszteségesek van titulálta.

    Az ipar abba sem rokkana bele, ha még mindig 30-40 euró lenne az alap, meg 20 a minőségi "kieg". De még a mai árak is érthetőek lennének, ha az alapjáték lenne 40 óra, a dlc-k pedig ezt kitolnák 100 órára. De nem ez van. Alapjáték 20 óra, dlc-vel 22 óra + kiscsekész skin. Ebbe mi a pöcsöm kerül az alapjáték árának a felébe?

    A mikrotranzakció pedig tényleg maga a fertő, de senkinek nem lenne kötelező élni vele. Akinek van gerince, az nem is nagyon teszi, még akkor sem, ha a másik jóval többet szed vele. Mondjuk én sem vagyok olyan naív, hogy valaki lemondjon a saját hasznáról a köz javára, de azért akad néhány példa.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák