Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz H-Zol #78204 üzenetére

    Szerintem, nyugodtan lehet ajánlani olcsóbb, drágább lámpát is. Ezzel nincs gond. Lemondani nem kéne egyiket sem. Valakinek ez, valakinek az jön be. Helyén kell kezelni.

    A Nitecore MH12 PRO előtt már voltak zsebrakéták 60000 cd fényerővel. Csak nem voltak errefele ismertek. Cloud Defense, Malkoff, Elzetta, stb lámpákkal a mai napig nem találkozunk. Még csak Streamlight sincs errefelé. LUX-RC -t mer valaki berendelni? A másik véglet a gagyi lámpák. Ezeket meg nem kell bemutatnom.

    Olcsóbb - drágább. Az olcsóbbak sem annyira olcsók és a drágábbak sem annyira drágák. A Wurkkos, Sofirn, stb, belföldi vásárlás esetén, tud felfele kúszni az árlistán. A Fenix, Nitecore, Olight, Armytek, Acebeam, stb meg lefele külföldi vásárlásnál. Belföldi vásárlásnál, később lehet kevesebb gond.

    Szerintem.

    Ház körül, otthon, utcai harcosnak, párszor erdei sétára a Nitecore MT2A PRO is megteszi. Könnyű, vékony, miközben a 16000 cd, 1000 lm is megvan. A kertet biztos bevilágítja. Zsebben, oldaltáskában elrejthető. Az akkuja USB-C töltéssel rendelkezik. Nem kell töltő. 50 € alatt megvan.

    Ha magassabbak az igények, gyöngyvászontok, 21700 -as akku, még több lm, cd, üzemidő, de akár az azonnal elérhető holdfény is megvan, akkor a Nitecore MH12 PRO is szóba jöhet. Igaz nagyobb a méret, tömeg.

    Erdőjárásra meg már a Nitecore MH25 PRO is elég lehet. :K

Új hozzászólás Aktív témák