Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz FBLLMAG #72510 üzenetére

    Szerintem mindenki érti, tudja, hogy nagyon szereted a prémium lámpákat. Nincsen ezzel semmi baj, én örülök neki - és ezt nem cinikusan, hanem őszintén mondom -, hogy szép gyűjteményed van belőlük és rengeteg tapasztalatot és információt megosztasz velünk, ami tök hasznos. Mindig örömmel olvasom a leírásaidat, mert olyan információkra is kitérsz rendszerint, amikről máshol nem feltétlenül írnak.

    Azt viszont tényleg kár bizonygatni, hogy az Armytek mi mindent kibír, mert egyrészt valószínűleg a legtöbb normálisabb lámpa kibírja ugyanezt, másrészt nem vagy releváns minta, ahogy persze a mi egyedi tapasztalataink sem azok. :)

    Csak személyes benyomásként (és semmiképp sem tényként) tudom mondani, hogy azért a sok hozzászólás alapján az a kép rajzolódik ki inkább, hogy korántsem annyira megbízható, mint amilyennek mondják.

    Amúgy csak érdekességképp jegyzem meg, hogy az enyém sem "teljesen" hibásodott meg, például ha kiveszem az akkut belőle és az USB töltőn adok neki áramot, akkor hibátlanul működik.

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák