Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    A könnyű, használható fejlámpák keresése nyomán, a biciklilámpák után, szemem elé kerültek a Fenix termékei is. Elsősorban a HL26R és a HL40R modell.

    A Fenix HL26R a Nitecore NU32 fejlámpára hasonlít. A piros fény hiányzik belőle amit én nem hiányolok. A fényárama, fényereje, akkumulátora is valamivel gyengébb, de a Fenix fémvázat használ a műanyag borítás alatt. Üzemideje a legtöbb esetben elégséges (töltés közben is használható a 30 lm fokozat). A BURST fokozat 1 percig működik. 86 g mindenestől, beépített akkuval.

    A Fenix HL40R már fókuszálható Fenix módra. Ami azt jelenti, hogy vagy 85° -os széles szórt fényt biztosít, vagy fókuszra állítva, 13° -os fénykört 52° -os szórt fénnyel, amivel 5426 cd fényerőre képes, 600 lm BURST fokozaton (1 perc). 2000 mAh -ás (ami már majdnem 18650 -es kapacitás) akkuval van ellátva, ami 30 lm fokozaton akár 50 órára is elegendő. A gyártó 130 g tömeget ad meg az egész csomagra, de többen csupán 117 g -mot mértek. A fejpántja is érdekes, hátul osztott, a biztonságosabb viseléshez.

    Belül szilikon csík, hogy stabilabb viselet legyen. Kívül fényvisszaverő felületekkel. Stabilizált kimenettel rendelkeznek (stabilabb mint a Nitecore). 50 € körüli áron megkaphatók.

Új hozzászólás Aktív témák