Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    Jó aktívak voltatok az éjjel.
    inkább egybe válaszolok mindenre amire akarok :)

    (#40052) szabifotos: a sok ledes nagy nehéz és kamu. 2 nullát levehetsz a lumenszámból. Boruit RJ-02 olcsó és relatíve megbízható de még az is nehéz. Ha sokat lesz a fejeden inkább megéri kiadni a többletet a H03-ra. Annak is van súlya de két harmada a boruitnak, és nem fárasztó vagy zavaró a fejen 5-6 órát sem.
    De itt a több fejlámpát is összehasonlító videóm.

    (#40053) Ra3: szerintem csak a szemed csal kicsit. vagy a másik, hogy a foszfornak van egy kis utófénye és azt látod a leden. próbáld ki, hogy maxon járatsz egy lámpát teljesen sötétben de úgy hogy ne nézz a világosba hogy megmaradjon az éjjellátásod. Majd kapcsold ki és nézz a ledre gyorsan. Egy ideig olyan mintha parázslana vagy hogy mondjam.

    (#40058) atees: Én még mindig a Lii100-at ajánlom. lehet egy két századot túltölt de erről az almúlt héten rengeteg hozzászólás keletkezett nem akarom elölről kezdeni. éves szinten pár mAh-val többet buksz az akku kapacitásából. Ha azt nézed mikor kell lecserélni az akkut és azzal mennyit spórolsz mikor jófogáson 6-800 Ft egy akku vagy 5-6$ máshonnan akkor éves szinten 50-100Ft-okon vitatkoztunk. Sokkal többet számít mit és mennyiért veszel mint az a pár tized.

    (#40060) Akasztott: A legnagyobb adat amit S szériás convoynál mértem 897 lumen 14 lámpából.

    (#40064) atees: csak ha rosszat akarsz magadnak. Inkább többi emlegetett. Sokan sokat kipróbáltunk így nem véletlen az a pár darab amit mindig ajánlunk ;)

    (#40070) kowik: Ma reggel mértem meg a Boruit RJ-02-t és maxon 326 lumen.

    Juhú sikerült mindenre válaszolni :D

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák