Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz Allien #31639 üzenetére

    Az hogy hány lumen annyit mond meg mennyi fény jön ki összesen a lámpa elején. De hogy ez mekkora területre van fókuszálva a reflektor által azt nem tudni meg belőle. Azt a kandelában kifejezett throw értéke mondja meg. ugyanannyi lumen kevés kandela rövid hatótávot és széles terítést jelent. Fordítva pedig kicsi erős fényű hot spotot és nagy távolságot.

    Sterilzona:Nem veszik el a gomb. Köré megy. Csak nehezebb kicsit hüvelykujjal hozzáférni.

    ZolkoW: 85 fokra is meg van adva az adatlapon minden. Azt bírnia kell. De amikor a ház 50-60 fokos a led simán van 100 fölött kicsivel. A led lesz a legmelegebb. és az forrasztja ki magát leghamarabb de az 217 fok körül következhet be attól függ milyen arányban tartlalmazza az összetevőket és hogy ólólmos vagy ólommentes. Az ólmos 200 fok alatt meglágyul de azt már egy ideje nem használnak környezetvédelem miatt, csak nagyon kevés helyen ahol a mechanikai szilárdság és a hőingadozás igényli.

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák