Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz FreedomHUN #42933 üzenetére

    Na, akkor tegyük helyre a dolgokat, mert kedves báránykák kezdtek eltévelyedni:
    1S vs 2S FC - amelyiken van 1s - 2s forrpont, az átkapcsolható 1S vagy 2S-be. Mivel az FC és a többi basz 5V-t eszik, az előbbinél a step-up, az utóbbinál a step-down konverter aktiválódik. A BL gépek tipikusan 2S felett vannak, így oda nem kell step-up.
    1S vs 2S kefés motor - az 1S magasabb kv-val rendelkezik. Meg lehet hajtani 2S-ről is, de hamar kiég.

    @syler123 - ez elég idegesítő lehet. Én akkor már inkább ibus vevőt vennék, mert azt közvetlen ráforrasztható az UART3-ra, ami az FC hátán van. Vagy forrasztasz be egy tüskesort, és akkor a vevő sima szervó dugasza mehet rá. Én így csináltam. Az ibus azért jobb a PPM-nél mert kisebb a delay, 10 csatorna 8 helyett meg övöm és bódottá.

    @d.tiborz - ha nem jön össze a flashelés kiköpi h problem with communication with bootloader. Húzd ki az USB-ből, dugd vissza és 57600 baud rate-el flasheld fel. Ha akkor is rinyál, akkor a boot pint kell összezárni. A boot pines flashelésről az ólomverébnél írtam.

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák