Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz vandor01 #22885 üzenetére

    Hámá műte van benne ilyen funkcijó, E? Dgzipsziesz meg hejhód? Ugyanmá, mese tejszínhabbal!

    "x1 400m itt olvasgattam róla" - kb 360m a rekordom, de ekkor mar tul nagy a yaw lag-je. Ugy 200-250m-ig meg elfogadhatoan iranyithato.

    Amugy nem tudom mit vartok, nem ezzel a ket geppel fogjatok megvaltani a vilagot. Az X251 es az X1 pont ugyanarra jok - hogy megtanitsanak brushless gepet vezetni / FPV-zni aranylag olcson. Aztan tovabb kell lepni.
    Az X251 tul gyenge, az X1 FCB-je meg tul primitiv. Aztan lehet vele szopni, mint alanmac meg kb. en fogok - FCB csere, meg ilyenek. Jo, en kihivast is keresek, de amig a Falconomba ma csak bepattintottam az akkut es repultem, hat nem sok kedvem volt ezzel vacakolni. De arra azert rajottem, hogy karbon vazba oltani nem fogom az X1-et - szinte semmivel sem kompatbilis az ESC boardja, max a NightHawk 280-ban ferne el, abbol meg nem kap.
    Az uj FCB + vevo komboval mar Eachine Falcon 180-210 arban vagyunk. Az meg 4S-el korberohogi ezeket a gepeket es a karbon vaz az karbon, nem bilimuanyag.

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák